Marktontwikkelingen systemen recruitment en inhuur

/, Marktplaats inhuur, Technologie/Marktontwikkelingen systemen recruitment en inhuur

Marktontwikkelingen systemen recruitment en inhuur

Voor de werving en inhuur van personeel zijn er tal van software-oplossingen om het proces te digitaliseren. In de afgelopen 10 jaar is de markt snel veranderd. Door nieuwe behoeften aan bedrijfskant is het aantal systemen en functionaliteiten enorm toegenomen. Onder de leveranciers zien we nieuwkomers, overnames en oude bekenden met nieuwe technologieën. Tijd om de balans op te maken. In dit artikel staan wij kort stil bij een aantal belangrijke omslagpunten en geven wij onze visie op ‘het systeem van de toekomst’. Interessante kost voor iedereen die direct betrokken is bij de keuze en het beheer van recruitment en inhuursystemen.

Klik hier: Download het complete artikel.

Door |2017-05-26T11:29:51+01:00september 28th, 2015|Geen onderdeel van een categorie, Marktplaats inhuur, Technologie|0 Reacties

About the Author:

Corné van der Linde is oprichter en partner bij Labor Redimo. Hij helpt organisaties met het bepalen van hun wervingsstrategie (v|f) en het selecteren en implementeren van hcm-systeemoplossingen voor recruitment en inhuur (vms, ats, lm, tm).

Geef een reactie