Ontmoet vakcollega’s van andere organisaties

Labor Forum is een besloten kennis en netwerkevent. Een goed moment om kennis op te doen en te delen. Je maakt kennis met professionals met een sleutelfunctie t.a.v. het organiseren van Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management in hun organisatie. Leden ontvangen vier keer per jaar een uitnodiging. Je beslist per bijeenkomst of je aanwezig wilt zijn.

Labor Redimo organiseert vier sessies per jaar. In 2021 vieren wij de 40ste editie van het forum. De presentaties en rapporten worden gedeeld via een online leden-portal. Wij organiseren het Labor Forum omdat we een bijdrage willen leveren aan de professionalisering van Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management in Nederland.

Over de deelnemers

De deelnemers werken in zeer uiteenlopende branches zoals het bank en verzekeringswezen, techniek, industrie, zorg en overheid. Er is 1 gezamenlijke ambitie: het verbeteren van Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management binnen de eigen organisatie. Elke bijeenkomst zijn er circa 60 mensen van 50 organisaties aanwezig. Zij komen om in een ongedwongen sfeer, kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en een netwerk op te bouwen. Zij zijn als directielid of manager werkzaam binnen HR, Recruitment en Procurement.

Programma

De onderwerpen zijn gelieerd aan Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Vaak presenteert een opdrachtgevers een praktijkcase en wordt een actueel thema inhoudelijk behandeld. Er is altijd gelegenheid om collega’s van andere organisatie te spreken. Klik hier voor de behandelde thema’s.

Data & locatie

  • 17 maart 2022

  • 19 mei 2022

  • 22 september 2022

  • 17 november 2022

  • Oud Loosdrechtsedijk 50,  Loosdrecht

Aanmelden

Ontmoet vakcollega’s van andere organisaties

In één keer weer helemaal bij

Externe inhuur visie

Reactie deelnemers

Aanmelden en deelname

Deelname aan het Labor Forum is voorbehouden aan professionals die zich bezig houden met het organiseren van Externe Inhuur, Talent Aquisition en Total Workforce Management. Leden zijn verbonden aan werkgevers en werkzaam in de disciplines Recruitment, HR en Inkoop. Bureaus en systeem-providers zijn uitgesloten van deelname. Deelname is voorbehouden aan leden van het Labor Forum op basis van een persoonlijke uitnodiging. Labor Redimo behoudt zich het recht voor om deelname of een aanmelding te weigeren zonder opgaaf van redenen.