Ontmoet vakcollega’s van andere organisaties

Labor Forum is een besloten kennisnetwerk event en biedt een goed moment om kennis op te doen en te delen. De belangrijkste thema’s zijn de inhuur, werving en onboarding van personeel (vast en flex).

Labor Redimo organiseert vier sessies per jaar. In 2018 vierden wij de 25ste editie. De presentaties en rapporten worden gedeeld via een online leden-portal. Wij organiseren het Labor Forum omdat we een bijdrage willen leveren aan de professionalisering van de werving en inhuur van personeel in Nederland.

Over de deelnemers

De deelnemers werken in zeer uiteenlopende branches zoals het bank en verzekeringswezen, techniek, industrie, zorg en overheid. Er is 1 gezamenlijke ambitie: het verbeteren van de werving en inhuur van personeel binnen de eigen organisatie. Elke bijeenkomst zijn er circa 50 mensen van 40 organisaties aanwezig. Zij komen om in een ongedwongen sfeer, kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en een netwerk op te bouwen. Zij zijn als directielid of manager werkzaam binnen HR, IT, Recruitment of Procurement.

Programma

De onderwerpen zijn gelieerd aan het organiseren van arbeid, en in het bijzonder het integraal werven (vast en flex) en het inhuren van personeel. Vaak presenteren een of twee opdrachtgevers een praktijkcase en wordt een actueel thema inhoudelijk behandeld. Er is altijd gelegenheid om collega’s van andere organisatie te spreken. Klik hier voor de behandelde thema’s.

Data & locatie

  • 19 maart 2020

  • 28 mei 2020

  • 17 september 2020

  • 19 november 2020

  • Oud Loosdrechtsedijk 50,  Loosdrecht

AANMELDEN
Interesse in deelname aan het Labor Forum? Word dan gratis lid en ontvang vier keer per jaar een uitnodiging. Je beslist per bijeenkomst of je aanwezig wilt zijn.  Note: medewerkers van bureaus en systeem-providers zijn uitgesloten van deelname. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Ontmoet vakcollega’s van andere organisaties

In één keer weer helemaal bij

Externe inhuur visie

Reactie deelnemers