Labor Redimo

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Wij helpen organisaties in de publieke- en private sector met het analyseren, benchmarken, inrichten en implementeren van oplossingen.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken zijn praktisch alle disciplines betrokken, zoals de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance en Legal. Het belang van de organisatie staat altijd voorop. We benaderen vraagstukken bedrijfskundig én hebben oog voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk implementeerbaar. En, heel belangrijk, we hebben veel plezier in ons werk!

“Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau.”
Waterschap Scheldestromen
“Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis.”
Menzis

Ons team

Bertrand Prinsen
Bertrand PrinsenOprichter en Partner
Bertrand is oprichter en partner van/bij Labor Redimo. Hij helpt organisaties met hun wervingsstrategie, inhuurstrategie, TWM, de inrichting van arbeidspools, integrale wervingstrategie vast/flex, complexe onderhandelingen en compensation & benefits voor vast|flex.
Roeland van Laer
Roeland van LaerPartner
Roeland is partner bij Labor Redimo heeft ruime ervaring in diverse eindverantwoordelijke HR-functies bij o.a. Alliander, ING en Tata. Hij is gespecialiseerd in HR strategievorming ten aanzien van Recruitment, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Roeland is auteur van het boek “Het einde van HRM”
Corné van der Linde
Corné van der LindeOprichter en Partner
Corné is oprichter en partner van/bij Labor Redimo. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen van sourcingstrategieën, inrichting van de organisatie en het selecteren en implementeren van tools voor TA, TWM en Externe Inhuur (VMS, ATS, LM en TM).
Siep Scherpel
Siep ScherpelSenior Adviseur
Siep helpt organisaties met hun wervingstrategie, het opstellen van tenderdocumenten, onderhandelingen, contractering, implementaties, contractmanagement en compensation & benefits.
Steven de Bruijn
Steven de BruijnSenior Adviseur
Steven helpt als project manager en senior adviseur organisaties met vraagstukken rondom de besturing en management van hun arbeidspools, recruitment en/of inhuurafdeling en complexe verandervraagstukken.
Laura Brouwer
Laura BrouwerAdviseur
Laura is verantwoordelijk voor het inrichten, up-to-date houden en doorontwikkelen van Tarieventools™, HR analytics en benchmarks. Met behulp van de TarievenTools krijgt de opdrachtgever een helder inzicht in de opbouw van inhuurtarieven.
Joris van Toledo
Joris van ToledoSenior Adviseur
Joris heeft een brede ervaring met het opzetten en inrichten van recruitment afdelingen binnen het private en publieke domein en het managen van projectmatige werving. Met positief opportunisme en humor weet hij samen met collega’s de doelstellingen te halen.
Arjen Veenstra
Arjen VeenstraSenior Adviseur
Arjen helpt organisaties met hun wervingstrategie, opstellen van tenderdocumenten, onderhandelingen, contractmanagement, buitenlandse inleen en de personele planning.
Ronald van der Laan
Ronald van der LaanSenior Adviseur
Ronald helpt organisaties met hun wervingstrategie, opstellen van tenderdocumenten, onderhandelingen, contractmanagement, buitenlandse inleen en de personele planning.
Sjors Heijnen
Sjors HeijnenSenior Adviseur
Sjors helpt organisaties met hun wervingstrategie, opstellen van tenderdocumenten, onderhandelingen, contractmanagement en compensation & benefits.
Yasmine Nasla
Yasmine NaslaAdviseur
Yasmine is verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de TarievenTools, HR analytics, benchmarks en factuurcontroles. Haar verantwoordelijkheden omvatten het nauwkeurig inrichten van deze systemen, up-to-date houden van de systemen en het continu doorontwikkelen om optimale prestaties te garanderen.
Petra de Jong
Petra de JongSenior Adviseur
Petra helpt organisaties met hun wervingstrategie, opstellen van tenderdocumenten, onderhandelingen, contractmanagement en compensation & benefits.
Armin Koldzic
Armin KoldzicAdviseur
Armin is verantwoordelijk voor het inrichten, up-to-date houden en doorontwikkelen van Tarieventools™, HR analytics en benchmarks. Met behulp van de TarievenTools krijgt de opdrachtgever een helder inzicht in de opbouw van inhuurtarieven.
Francoise Spijkers
Francoise SpijkersSenior Adviseur
Francoise helpt organisaties met het formuleren van hun wervingstrategie, opstellen van tenderdocumenten, onderhandelingen, contractmanagement en compensation & benefits.
Simone Koot
Simone KootProject Manager
Simone is een ervaren mensgerichte project manager die doelgericht tot resultaten komt. Ze optimaliseert processen en werkwijzen én zet medewerkers in hun kracht. Als senior adviseur betrokken bij categoriemanagement, social return, inclusiviteit en arbeidsmarktvraagstukken.
Marije Noppers
Marije NoppersSenior Adviseur
Marije helpt als project manager en senior adviseur organisaties met vraagstukken rondom de besturing en management van hun arbeidspools, recruitment en/of inhuurafdeling en verander- en implementatietrajecten.
Judith van Mierlo
Judith van MierloSenior Adviseur
Judith helpt als project manager en senior adviseur organisaties met vraagstukken rondom recruitment, msp en/of inhuurafdeling en verander- en implementatietrajecten.
Marc Goorsenberg
Marc GoorsenbergSenior Adviseur
Marc helpt organisaties met vraagstukken rondom recruitment en/of inhuur(-afdelingen) en verander- en implementatietrajecten.
Marijse Miolee
Marijse MioleeOfficemanager en administratie
Marijse is onze Officemanager bij Labor Redimo, verantwoordelijk voor administratie en facturatie.
Annemiek Siebrand
Annemiek Siebrand Adviseur
Annemiek is verantwoordelijk voor het inrichten, up-to-date houden en doorontwikkelen van Tarieventools™, HR analytics en benchmarks. Met behulp van de TarievenTools krijgt de opdrachtgever een helder inzicht in de opbouw van inhuurtarieven.
Gabry van Beek
Gabry van BeekSenior Adviseur
Gabry is gespecialiseerd in het (re)organiseren en het opzetten van (corporate) recruitment afdelingen en in het werven schaarse doelgroepen. Hij is een strategisch denker en een pragmatisch uitvoerder.

Wij delen kennis

Exclusief voor hr, inkopers, recruiters en inhuurdeskmanagers is het Labor Forum een KennisNetwerk. Je maakt vrijblijvend kennis met collega-professionals en Labor Redimo in een ongedwongen sfeer. Deelnemers delen best practices, kennis en ervaringen. Het Labor Forum vindt vier keer per jaar plaats.

Onze benadering

Externe inhuur visie

Wij analyseren en adviseren vanuit een waardeketenbenadering. Bij onze vraagstukken zijn praktisch alle disciplines zoals o.a. de lijnorganisatie, HR, inkoop, Finance, etc., betrokken. Het belang van de organisatie staat bij ons voorop. Vraagstukken benaderen wij bedrijfskundig met een duidelijk oog op/voor de praktijk. Onze adviezen zijn ook daadwerkelijk implementeerbaar.

Labor Redimo in beelden