De markt van systeemoplossingen onder de loep

Voor de werving en inhuur van personeel zijn er tal van software-oplossingen om het proces te digitaliseren. In de afgelopen 10 jaar is de markt snel veranderd. Door nieuwe behoeften aan bedrijfskant is het aantal systemen en functionaliteiten enorm toegenomen. Onder de leveranciers zien we nieuwkomers, overnames en oude bekenden met nieuwe technologieën. Tijd om de balans op te maken. In dit artikel staan wij kort stil bij een aantal belangrijke omslagpunten en geven wij onze visie op ‘het systeem van de toekomst’. Interessante kost voor iedereen die direct betrokken is bij de keuze en het beheer van recruitment en inhuursystemen.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang het gehele artikel per e-mail.

    Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief Labor Nieuws. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de werving en inhuur van personeel.

Inhuur

*Door het invullen en versturen van dit formulier, stem je ermee in dat Labor Redimo jouw naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer gebruikt om contact met je op te nemen. Verder kan Labor Redimo deze gegevens gebruiken om je te informeren over ons bedrijf, onze diensten en bijeenkomsten. Labor Redimo doet dit conform de voorwaarden zoals opgenomen in onze Privacyverklaring.