Walter3Labor Redimo, het onafhankelijke adviesbureau dat organisaties helpt om de werving en inhuur van personeel te organiseren en te optimaliseren, verbreedt haar adviespraktijk. Per 1 maart jl. is Walter van Ruijven toegetreden tot het netwerk. Hij zal de adviesdiensten ten aanzien van de integrale werving van vast en flexibel personeel verder ontwikkelen en op de kaart zetten samen met de opdrachtgevers van Labor Redimo.

Bertrand Prinsen, partner van Labor Redimo: “Met de toetreding van Walter van Ruijven kunnen wij onze relaties nog beter ondersteunen in de (door)ontwikkeling van hun wervingsstrategie en de verdere ontwikkeling van nieuwe, integrale wervingsconcepten.”

Vast en flex komen samen
Een zeer relevante trend in de arbeidsmarkt is dat de werving en inzet van vast en flex personeel steeds meer naar elkaar toe bewegen. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij nadenken hoe zij de regie en uitvoering kunnen organiseren met betrekking tot de diverse stromen van arbeid in hun organisatie. Daarbij kunnen wij nu vanuit de praktijk de ‘werelden‘ van Inkoop en HR adviseren en verbinden om te komen tot effectieve oplossingen.

Walter van Ruijven ondersteunt organisaties op diverse thema’s zoals flexibiliteit, recruitment en employer branding. Recent onder andere bij Havenbedrijf Rotterdam en Baker Tilly Berk. Tot 2013 was hij als Recruitment Manager Europe bij ASML verantwoordelijk voor de werving en inhuur van vast en flexibel personeel. Daarvoor was hij betrokken bij diverse HR projecten, onder andere bij RGP en Getronics PinkRoccade.

Over Labor Redimo
Labor Redimo is een adviesbureau dat organisaties en ondernemersverenigingen uit de publieke en private sector helpt om hun werving van personeel (vast & flex) te optimaliseren. De specialismen van Labor Redimo omvatten het organiseren van de werving en inhuur van personeel: werving- en inhuurstrategie en -beleid, proces en systeem, het uitvoeren en begeleiden van aanbestedingen en outsourcingstrajecten, wet en regelgeving op het gebied van inhuur en de integrale werving van personeel vast & flex.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Labor Redimo en onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.