Directe link naar WEBINAR VOOR HR DIRECTIES 

Labor Redimo heeft zowel organisatieadvies én maatwerk bedrijfsopleidingen, de CEDEO erkenning verkregen. Hiermee is ons gehele aanbod CEDEO-erkend. CEDEO is een gerenommeerde onafhankelijke instantie die klanttevredenheidsonderzoek doet onder deelnemers van opleidingen. Om dit hooggewaardeerde certificaat te krijgen, dient ruim 80% van de cursisten zeer tevreden te zijn over de opleiding. Slechts een aantal instituten heeft deze volledige erkenning. Voor nadere informatie: www.cedeo.nl.

Kwaliteit

De gemiddelde score die aan organisatieadvies is toegekend, is volgens CEDEO ongekend hoog met 91,1% en voor opleidingen zelfs 97,3%. Het rapport zegt dat klanten ons prijzen om de kwaliteit, expertise, samenwerking en onafhankelijkheid.  Wij zijn hier erg trots op. De continue verbetering van de kennis en vaardigheden is een belangrijk speerpunt van ons bureau.

Reactie opdrachtgever advies over inhuur en recruitment

Een van onze opdrachtgever verwoordt het als volgt: “De laatste twee jaar zijn wij intensief naar externe inhuur gaan kijken en hebben we gezocht naar een geschikte partij die ons daarbij kan helpen. Continu dook de naam Labor Redimo op. Zij zijn prominent bekend in het veld. Dat is opvallend. Zij zijn langsgekomen en hebben hun dienstverlening toegelicht. Daarop zijn wij met hen in zee gegaan” en “Wij hebben veel vertrouwen in het advies dat Labor Redimo geeft. Zij beschikken over veel expertise en leveren goede adviesrapporten op die onafhankelijk zijn. De goede ervaringen met hen maakt dat wij graag naar hen terugkeren.” Enkelen vermelden nog dat zij vertrouwen hebben in specifieke adviseurs van Labor Redimo waarmee een klik is ontstaan. Voorts vindt men hen prettig in de wijze van communiceren.

Klanten aan het woord

[show-testimonials taxonomy='aanpak' orderby='menu_order' order='ASC' layout='grid' options='theme:speech,info-position:info-below,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:round,image-effect:none,image-link:on']