Een nieuw model voor het organiseren van werk in organisaties

Roeland van Laer, partner bij Labor Redimo heeft een managementboek geschreven over het organiseren van werk in organisaties.  Deze nieuwe en geïntegreerd aanpak past bij de ontwikkelingen in de (arbeids)markt.

Nog te vaak is HR-beleid alleen gericht op werknemers in vaste dienst en niet op álle werkenden in een organisatie. Inmiddels werken bij organisaties veel medewerkers die anders kijken naar werk. Zij zijn tijdelijk in dienst, aan de organisatie verbonden als zzp’er of als externe dienstverlener. Toch worden deze groepen systematisch overgeslagen in het HR-beleid. Met alle gevolgen van dien.

Het is de taak van HR om de uitdagingen van de workforce of the future aan te gaan en zichzelf opnieuw uit te vinden. Het oude HR-paradigma moet worden losgelaten en plaatsmaken voor nieuw denken. Dit boek geeft een overzicht van deze veranderingen en een nieuw model voor een duurzame totale workforce-strategie. Het boek is daarmee een must voor iedere HR-professional die de regie wil pakken en voorop wil lopen in turbulente tijden.

‘Een must-read! Wie nú de overgang maakt van traditioneel human resource management naar een total workforce approach, is nog net op tijd.’
– Inge Helmers, Global Learning and Development Manager, Marel

Roeland van Laer is partner bij Labor Redimo waar hij organisaties helpt met het ontwerpen en
implementeren van innovatieve HR-strategieën en -oplossingen.

Het boek kan je bestellen bij Managementboek.nl

Roeland van Laer
Roeland van LaerPartner bij Labor Redimo