Wiebes zet ondanks kritische vragen zijn ZZP – DBA plannen door

//Wiebes zet ondanks kritische vragen zijn ZZP – DBA plannen door

Wiebes zet ondanks kritische vragen zijn ZZP – DBA plannen door

zzp DBAWellicht had de kop van dit bericht moeten zijn: Wiebes steekt zijn kop in het zand. Staatssecretaris Wiebes (VVD) zet zijn plannen t.a.v. de inzet van ZZP door. Hij staat niet open voor de kritiek en doet geen nieuwe toezeggingen t.a.v. de wet DBA. Hij luistert niet naar de vele (praktische) bezwaren en gaat over tot de orde van de dag. Lees zijn brief als reactie op de ingezonden vragen door het CDA/VVD en D66. Het is nu wachten op de reactie van de Eerste Kamer.

Beantwoording-vragen-dba 18 januari 2016

 

Door |2017-05-26T11:29:51+01:00januari 19th, 2016|DBA ZZP|0 Reacties

About the Author:

Corné van der Linde is oprichter en partner bij Labor Redimo. Hij helpt organisaties met het bepalen van hun wervingsstrategie (v|f) en het selecteren en implementeren van hcm-systeemoplossingen voor recruitment en inhuur (vms, ats, lm, tm).

Geef een reactie