Welk type persoon / bedrijf huurt u in?

//Welk type persoon / bedrijf huurt u in?

Welk type persoon / bedrijf huurt u in?

“If you hire people just because they can do a job, they’ll work for your money. But if you hire people who believe what you believe, they’ll work for you with blood and sweat and tears.” (Simon Sinek) Welk type bureau / persoon huurt u in?

Simon Sinek: How great leaders inspire action
Simon Sinek has a simple but powerful model for inspirational leadership all starting with a golden circle and the question “Why?” His examples include Apple, Martin Luther King, and the Wright brothers …

 

Door |2015-06-18T08:30:54+01:00februari 17th, 2012|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Corné van der Linde is oprichter en partner bij Labor Redimo. Hij helpt organisaties met het bepalen van hun wervingsstrategie (v|f) en het selecteren en implementeren van hcm-systeemoplossingen voor recruitment en inhuur (vms, ats, lm, tm).

Geef een reactie