Op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de consultancy? Kom dan helpen onze data-analytics omgeving verder te ontwikkelen! Ben je een HBO student op bedrijfskundig-gebied en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Wil jij “iets met data doen”? Als je ons komt ondersteunen op het gebied van data & insights krijg je direct verantwoordelijkheid over je eigen project. Dit kan zijn op het gebied van dashboarding, benchmarking, marktonderzoek of je zet je eigen onderzoek op. Het is maar net waar jouw interesse ligt en wat er op dat moment speelt. Je levert hierdoor jouw bijdrage aan de operationele en strategische besluitvorming van onze opdrachtgevers en je gebruikt data en inzichten om onze opdrachtgevers blijer te maken. Geen dag is hetzelfde!

Dit ga je doen als HR Data Science Stagiair:

 • Data analyseren met programmeertalen en technieken zoals Tableau
 • Meedenken over verbeteringen van onze database omgeving
 • Dashboards en benchmarks ontwikkelen voor opdrachtgevers
 • Verantwoordelijk zijn voor de prestaties van de database en zorgen voor goede informatieveiligheid en datakwaliteit geborgd.

We willen graag met jou kennismaken als je:

 • Een HBO opleiding volgt op een relevant vakgebied zoals (Technische) Bedrijfskunde, (Business) Information Management, Accountancy, Bedrijfsinformatica of Data Science
 • Een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen hebt
 • Affiniteit met financiële en/of operationele data hebt
 • Energiek en enthousiast bent
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent in de periode van september tot februari (exacte start- en einddata zijn bespreekbaar)
 • Een duidelijke motivatie schrijft waardoor wij nieuwsgierig worden naar jou!

Als er vanuit jouw opleiding doelstellingen verbonden zijn aan jouw stage, of als je een onderzoek voor ogen hebt die je wilt gaan uitvoeren bij ons, horen wij die ook graag.

Ons aanbod

We bieden jou als meewerkstagiair(e) een informele werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega’s binnen ons ambitieuze team om het maximale resultaat uit je onderzoek te behalen. Concreet bieden we:

 • Goede begeleiding
 • Leerzame omgeving
 • Flexibele werktijden
 • Uitstekende stagevergoeding
 • Uitzicht op een carrière na je stage

Wie zijn wij?

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken betrekken we praktisch alle disciplines, zoals de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance en Legal. Het belang van de organisatie staat altijd voorop. We benaderen vraagstukken bedrijfskundig én hebben oog voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk uit te voeren. En, heel belangrijk, we hebben veel plezier in ons werk!

Wil je meer informatie of solliciteren?

Leuk! Neem contact op met Koen Ruiter, Junior Adviseur bij Labor Redimo (06-36374740) of Bertrand Prinsen, Partner bij Labor Redimo (06-53855721) of stuur je motivatie en cv naar bertrand.prinsen@laborredimo.com