In dit webinar laat Roeland van Laer zien hoe organisaties met Total Talent Acquisition optimaal de arbeidsmarkt kunnen ontsluiten. Veel organisaties hebben namelijk beperkte toegang tot beschikbaar personeel, omdat hun recruitmentaanpak gesegmenteerd is. Vaste werving, inhuur, sourcing en employer branding zijn vaak apart georganiseerd.

Total talent acquisition (TTA) is een oplossing. Het is een holistische benadering waarbij flexibele arbeid wordt beschouwd in combinatie met de permanente personeelsbehoefte om de doelen van de organisatie te bereiken. In dit webinar leer je alles over TTA als strategisch proces om de juiste werknemers te vinden en aan te nemen.

Over Roeland van Laer

Roeland van Laer heeft ruim 20 jaar ervaring in de recruitment branche. Hij werkt samen met opdrachtgevers aan thema’s als (Total) Talent Acquisition, Total Workforce Management, HR strategie en HR technologie. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve recruitment strategieën en oplossingen.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als je de mogelijkheden voor jouw situatie eens nader wilt bespreken.

Lees verder over:

  1. Optimaal ontsluiten van de arbeidsmarkt: maak de stap naar TTA
  2. Versterk je strategische positie met Total Workforce Management: ontwikkel HR beleid voor al je werknemers
  3. Waarom werken bedrijven zoals Philips en Alliander aan Total Workforce Management?

Roeland van Laer, Senior Adviseur TWM

Terugkijken webinar

*Door het invullen en versturen van dit formulier, stem je ermee in dat Labor Redimo jouw naam en e-mailadres gebruikt om contact met je op te nemen. Labor Redimo doet dit conform de voorwaarden zoals opgenomen in onze Privacyverklaring