Labor Redimo voor derde keer FD Gazelle

/, Verhouding vast| flex/Labor Redimo voor derde keer FD Gazelle

Labor Redimo voor derde keer FD Gazelle

lr3ekeerfdgazelle2Deze week ontvingen wij bericht dat Labor Redimo voor de derde keer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort! We zijn trots op deze award en danken al onze opdrachtgevers en natuurlijk onze collega’s die dit mogelijk gemaakt hebben!

Werving en inhuur van personeel

Labor Redimo is een volstrekt onafhankelijk adviesbureau dat organisaties en ondernemers-verenigingen uit de publieke en private sector helpt om hun werving en inhuur van personeel (vast|flex) te optimaliseren.

 

Door |2017-05-26T11:29:51+01:00oktober 14th, 2016|Geen onderdeel van een categorie, Verhouding vast| flex|0 Reacties

About the Author:

Bertrand helpt organisaties met hun wervingsstrategie, inhuurstrategie, de inrichting van arbeidspools, SPP, integrale wervingstrategie vast/flex, complexe onderhandelingen en compensation & benefits voor vast|flex.

Geef een reactie