Veel organisaties betalen te hoge fees voor recruitment (werving en selectie). De eerste vraag is of je organisatie er beleidsmatig bewust ervoor heeft gekozen om externe bureaus in te schakelen om personeel te zoeken en pre-selecteren. De tweede vraag is of de recruitmentfees in verhouding zijn met de te leveren dienstverlening (inspanning) en risico dat het externe bureau op zich neemt (bijvoorbeeld bij een resultaatsverplichting).

Recruitment-fees betaal je overigens niet alleen aan werving en selectiebureaus. In de marge van een uitzendbureau en detacheerder zijn ook kosten voor de werving en selectie van personeel opgenomen.

Tip: lees het boek: Recruitmentkengetallen van IG en Labor Redimo.

Wil je weten of je een marktconforme vergoeding betaalt voor de werving en selectie van personeel? Zoek je een oplossing en wil je even sparren over de mogelijkheden? Ben je benieuwd of jouw wensen en onze aanpak overeenstemmen? Wil je meer  weten over onze diensten of heb je een andere vraag? Wij nemen graag de tijd voor een goed gesprek. Per telefoon, email of rond de tafel.  Noteer hier je  gegevens en liefst ook het gespreksonderwerp, dan reageren we direct.

Labor Redimo