CKC Seminars en Labor Redimo gaan een samenwerking aan voor het organiseren van de nieuwe masterclass: Total Workforce Management. Deze masterclass is voor de toekomstgerichte HR-professional die regie wil pakken en voorop wil lopen in veranderende en uitdagende tijden.

HR-afdelingen zijn de komende jaren meer dan ooit op zoek naar manieren om talent te behouden en werkomgevingen te creëren die toptalent naar hen toetrekken. In de komende decennia zullen we waarschijnlijk enkele van de grootste veranderingen zien die we ooit in HR hebben gezien, wat zowel spannend als behoorlijk verontrustend kan zijn.

De eerste editie van deze masterclass zal plaatsvinden op dinsdag 6 juni 2023 in Van der Valk Hotel te Utrecht. Meer informatie over de masterclass is te vinden op de website www.masterclass-twm.nl.

Initiatief en organisatie

Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij geloven dat elk goed idee een podium verdient!

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Wij helpen organisaties in de publieke- en private sector met het analyseren, benchmarken, inrichten en implementeren van oplossingen.