Bedankt voor je interesse in de RPO-gids
Labor Redimo wil opdrachtgevers (inlenende organisaties) die op zoek zijn naar een MSP, Broker en/of W&S bureau helpen door inzichtelijk te maken welke bureaus er zijn en welke dienstverlening zij leveren.  De RPO-gids is voor hr/recruitment/inkoop een gratis hulpmiddel om hun werving- en inkoopstrategie te bepalen. Onderstaand is informatie opgenomen over het registeren, wijzigen van gegevens en enkele datavelden.

Registreren/aanmelden tot 1 feb 2016
Bureaus die nog niet zijn vermeld, kunnen zich tot 1 februari 2016 aanmelden. Ca. eind 2016 volgt een tweede ronde.

Mijn bureau is al vermeld, ik wil iets wijzigen
Als je bureau is geregistreerd door Labor Redimo, vul dan alsnog dit formulier in. Wij verwijderen de door ons aangemaakte vermelding. Op deze manier kan je de vermelding/informatie zelf beheren. Wij beoordelen je aanmelding en wijzigingen binnen ca. 10 werkdagen. Het per mail doorgeven van gewenste wijzigingen is niet mogelijk.
Opletten: als je het wijzigingsformulier eenmaal hebt ingediend, moet Labor Redimo deze eerst goedkeuren alvorens je de gegevens van je bureaus weer kunt wijzigen (voor de tweede keer).

Wijzigen van een profiel/inloggen
Klik hier om een bureauvermelding te wijzigen. Bureaus met een account kunnen via deze pagina inloggen.
Opletten: als je het wijzigingsformulier eenmaal hebt ingediend, moet Labor Redimo deze eerst goedkeuren alvorens je de gegevens van je bureaus weer kunt wijzigen (voor de tweede keer).

Raadplegen van de RPO-gids
Het raadplegen van de RPO-gids kost niets. Iedereen die dat wil, kan de gids raadplegen. Iemand die de gids wil raadplegen, moet zich eenmalig aanmelden.

Kosten en sponsoring
Een vermelding is gratis, er zijn geen verborgen kosten. Sponsoring en/of het verkrijgen van een speciale vermelding is niet mogelijk. Na aanmelding, ontvang je een e-mail met een gebruikersnaam, wachtwoord en url waarmee je op elk gewenst moment kan inloggen. Wij beoordelen je aanmelding binnen ca. 10 werkdagen. Indien de beoordeling positief is, wordt jouw organisatie opgenomen in de gids. Het e-mailadres van de beheerder van de site, wordt niet vermeld in de openbare RPO-gids.

Criterium voor W&S bureaus
Voor W&S bureaus is registratie mogelijk wanneer zij vier (4) of meer recruiters/adviseurs/consultants in dienst hebben.

Toelichting: dienstverlening die jouw organisatie (standaard) levert
Je kan alle opties aanklikken. Labor Redimo controleert steekproefsgewijs aan de hand van openbare gegevens of de aangeklikte dienstverlening daadwerkelijk (standaard) wordt aangeboden. Als je de dienstverlening (nog) niet levert, klik de optie dan niet aan. Als je tijdens inkooptrajecten geen relevante referenties kan aanleveren, is dit niet professioneel.

Toelichting: kandidatennetwerk sterkst voor de volgende functies (max 5)
Voor de selectie van de juiste partij is het van belang om te weten met welke type mensen een bureau contact/ervaring heeft. Klik alleen de vijf functiegroepen aan waarin je de meeste kandidaten bemiddelt/kent. Specialisatie in een functiegroep, kan ook een sterk punt zijn. Klik daarom geen functiegroepen aan waarmee je geen (veel) ervaring hebt. Tijdens inkooptrajecten zal altijd om bewijs worden gevraagd.

Lees vooraf onze disclaimer welke van toepassing is op de dienst/website/RPO-gids.