Bedankt voor je interesse in de RPO-gids
Labor Redimo wil opdrachtgevers (inlenende organisaties) die op zoek zijn naar een MSP, Broker en/of W&S bureau helpen door inzichtelijk te maken welke bureaus er zijn en welke dienstverlening zij leveren.  De RPO-gids is voor hr/recruitment/inkoop een gratis hulpmiddel om hun werving- en inkoopstrategie te bepalen.

Raadplegen van de RPO-gids
Het raadplegen van de RPO-gids kost niets. Iedereen die dat wil, kan de gids raadplegen. Iemand die de gids wil raadplegen, moet zich eenmalig aanmelden.

Aanmelden als bureau
Een vermelding is gratis, er zijn geen verborgen kosten. Sponsoring en/of het verkrijgen van een speciale vermelding is niet mogelijk. Na aanmelding, ontvang je een e-mail met een gebruikersnaam, wachtwoord en url waarmee je op elk gewenst moment kan inloggen. Wij beoordelen je aanmelding binnen ca. 10 werkdagen. Indien de beoordeling positief is, wordt jouw organisatie opgenomen in de gids. Het e-mailadres van de beheerder van de site, wordt niet vermeld in de openbare RPO-gids.

Criterium voor W&S bureaus
Voor W&S bureaus is registratie mogelijk wanneer zij vier (4) of meer recruiters/adviseurs/consultants in dienst hebben.

Mijn bureau is al vermeld
Als je bureau is geregistreerd door Labor Redimo, vul dan alsnog dit formulier in. Wij verwijderen de door ons aangemaakte vermelding. Op deze manier kan je de vermelding/informatie zelf beheren. Wij beoordelen je aanmelding en wijzigingen binnen ca. 10 werkdagen.

Toelichting: dienstverlening die jouw organisatie (standaard) levert
Je kan alle opties aanklikken. Labor Redimo controleert steekproefsgewijs aan de hand van openbare gegevens of de aangeklikte dienstverlening daadwerkelijk (standaard) wordt aangeboden. Als je de dienstverlening (nog) niet levert, klik de optie dan niet aan. Als je tijdens inkooptrajecten geen relevante referenties kan aanleveren, is dit niet professioneel.

Toelichting: kandidatennetwerk sterkst voor de volgende functies (max 5)
Voor de selectie van de juiste partij is het van belang om te weten met welke type mensen een bureau contact/ervaring heeft. Klik alleen de vijf functiegroepen aan waarin je de meeste kandidaten bemiddelt/kent. Specialisatie in een functiegroep, kan ook een sterk punt zijn. Klik daarom geen functiegroepen aan waarmee je geen (veel) ervaring hebt. Tijdens inkooptrajecten zal altijd om bewijs worden gevraagd.

Lees vooraf onze disclaimer welke van toepassing is op de dienst/website/RPO-gids.

Registratieformulier

Registratieformulier bureaus voor gids
Max. 70 karakters

Maximum file size: 134.22MB

JPG, JPEG, JPE, PNG of BMP (Max. 5 MB), advies minimale resolutie: 150px bij 150px
Max. 300 karakters
Max. 300 karakters
Max. 300 karakters
Max. 5 selecties
Bezig met versturen

*Door het invullen en versturen van dit formulier, stem je ermee in dat Labor Redimo jouw naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer gebruikt om contact met je op te nemen. Verder kan Labor Redimo deze gegevens gebruiken om je te informeren over ons bedrijf, onze diensten en bijeenkomsten. Labor Redimo doet dit conform de voorwaarden zoals opgenomen in onze Privacyverklaring.