Gezocht: Bedrijfskundig adviseur met gevoel voor de organisatie van arbeid

En nu?

Tijdens je studie heb je je met meer beziggehouden dan studeren alleen. Je hebt, net als veel van je (toenmalige) medestudenten, gekozen voor een baan waar je de ladder van een grote organisatie kan beklimmen. Je wilde graag met mensen omgaan, complexe problemen oplossen en een échte bijdrage leveren. Juist om die vaardigheden te ontwikkelen die je zo leuk vindt!

Maar nu werk je daar een jaar of misschien twee en zo langzamerhand bekruipt je het gevoel: Is dit het nu? Kom ik wel toe aan wat ik echt leuk vind?

Misschien is het tijd om na te denken over ander werk. Bijvoorbeeld werken bij een organisatieadviesbureau dat je de mogelijkheid biedt om juist wel deze vaardigheden te ontwikkelen. Niet bij één organisatie, maar bij een breed scala aan soms grote, soms kleinere, maar altijd interessante organisaties. Waar je werk impact heeft, je direct bijdraagt aan het resultaat van deze organisaties en aan ons eigen resultaat.

Je start in een rol als junior adviseur, waarin je al je vaardigheden kunt inzetten en ook nog veel bijleert! Je krijgt de kans om samen te werken met ervaren experts in ons vakgebied, waardoor je kennis opdoet en een persoonlijke groeispurt kan maken.

Spreekt dit je aan? Lees hieronder hoe je dat gaat doen!

Wat je doet:

 • Je denkt conceptueel, lost graag complexe problemen op;
 • Je ondersteunt (senior) adviseurs bij de uitvoering van verschillende adviestrajecten op het vlak van Externe Inhuur, Recruitment en Total Workforce Management;
 • Je vervult een belangrijke rol in het adviseren van een groot aantal opdrachtgevers over de inhuurtarieven, met name rond de jaarwisseling;
 • Je analyseert (HR) data en maakt nieuwe TarievenTools voor opdrachtgevers. Je houdt ze up-to-date en ontwikkelt bestaande TarievenTools verder door;
 • Je bent continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die impact hebben op de TarievenTools of naar nieuwe toepassingen;
 • Je plant zelf je werkzaamheden in. Samen stemmen we af wanneer iets klaar moet zijn en je kunt natuurlijk altijd vragen stellen.
 • Je werkt op kantoor, vanuit huis of op locatie bij de opdrachtgever.

Wij vragen:

 • Een opleiding op wo-niveau (bijv. bedrijfskunde of HRM) en bij voorkeur een paar jaar werkervaring. Ervaring met de wereld van flexibele arbeid is mooi meegenomen, maar we vinden het belangrijker dat je conceptueel kunt denken;
 • Je bent ondernemend, pragmatisch en nieuwsgierig;
 • Je hebt humor, een goed inlevingsvermogen en sociale vaardigheden;
 • Je kunt overtuigen op inhoud en durft te zeggen als je iets wel of niet weet;
 • Het werk van een adviseur bestaat voor een belangrijk deel uit het maken van analyses. Je bent goed met Excel en PowerPoint.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige rol met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Je werkt samen met ervaren collega’s waar je direct van kan leren.
 • Uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Wij geven je de ruimte om zaken zelf op te pakken en door te groeien naar expert in ons vakgebied in de rol van Adviseur. Hoe snel dat gaat, heb je zelf in de hand.
 • Een goed salaris, arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, een auto en alles wat je nodig hebt om plaats en tijd onafhankelijk te werken;
 • En natuurlijk ga je mee op onze jaarlijkse buitenlandse trip!

Wie we zijn:

Labor Redimo is expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. We zijn een onafhankelijk adviesbureau en we werken voor de publieke- en private sector.

Organisaties die hun workforce management slim, transparant en goed organiseren, presteren beter. Het aantrekken, inhuren, behouden en ontwikkelen van iedereen die werkt voor de organisatie, heeft grote impact op de prestaties van een team, afdeling of project.
Sinds 2005 bedenken en implementeren we met 20 collega’s innovatieve werving- en inhuurstrategieën voor onze opdrachtgevers.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken betrekken we praktisch alle disciplines, zoals de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance en Legal. Het belang van de organisatie staat altijd voorop. We benaderen vraagstukken bedrijfskundig én hebben oog voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk uit te voeren. En, heel belangrijk, we hebben veel plezier in ons werk!

Jouw contactpersoon
Jouw contactpersoonKoen Ruiter +31(0)6-42 11 04 01
SOLLICITEER DIRECT

Wil je meer informatie of solliciteren?

Leuk! Bel of stuur een berichtje naar Koen Ruiter, Adviseur bij Labor Redimo, telefoonnummer 06-421 104 01
Of solliciteer direct (zie button rechtsboven op deze pagina)