Leer als Trainee Consultant bij Labor Redimo het vak van dé experts, bij de marktleider in de organisatie van arbeid. Een persoonlijke groeispurt? Gegarandeerd.

Welke tarieven hanteer ik voor externe bureaus en Zzp’ers? Hoe optimaliseren we ons leverancier- en inhuurmodel? Kun jij ons helpen met advies en implementaties van talent acquisition strategieën en -oplossingen? Met de antwoorden op dit soort complexe vraagstukken help jij organisaties écht verder. En niet alleen dat: als adviseur bij Labor Redimo leer jij het vak van dé experts, bij de marktleider in de organisatie van arbeid. Een persoonlijke groeispurt? Gegarandeerd.

Wat jij doet als Trainee Consultant

Terwijl je samenwerkt met ervaren experts leer je veel en groei je hard. Op persoonlijk vlak én op professioneel niveau. In jouw reis naar de rol van zelfstandig adviseur bepaal je zelf het tempo. Jouw toekomstig specialisme? Het bedrijfskundig ontwerpen en implementeren van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management oplossingen. Terwijl jij (door)groeit, ben je een collega die waarde toevoegt als je:

 • TarievenTools maakt en benchmarks uitvoert voor opdrachtgevers én zorgt voor de doorontwikkeling.
 • onze opdrachtgevers adviseert over de inhuurtarieven. Zeker rond de jaarwisseling staat dit hoog op jouw agenda.
 • onze (senior) adviseurs ondersteunt bij het uitvoeren van verschillende adviestrajecten op het vlak van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Je kunt hierbij terugvallen op de kennis en ervaring van een van onze partners Bertrand, Corné of Roeland.

Al nieuwsgierig naar onze TarievenTools? www.TarievenTool.nl

Hoe je dit doet als Trainee Consultant

 • continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen die impact hebben op Workforce Analytics, TarievenTools, benchmarks of naar andere nieuwe toepassingen.
 • je maakt vlijmscherpe analyses van alle interessante data die wij hebben.
 • zelf jouw werkzaamheden inplannen. Samen stemmen we af wanneer iets klaar moet zijn en je kunt natuurlijk altijd vragen stellen.
 • zelf bepalen waar je werkt, op kantoor in Loosdrecht, vanuit huis of op locatie bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland.

Over Labor Redimo

We lossen alle vraagstukken op als het gaat om het organiseren van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Dit doen we niet bij één organisatie. We werken samen met uiteenlopende organisaties. Soms groot, soms klein, altijd interessant. Denk aan ABN AMRO, Koninklijke Schiphol Group, Rijkswaterstaat, AHOLD Delhaize of de Gemeente Breda.

Ons team bestaat uit 23 gedreven collega’s waaronder ander adviseurs in opleiding. We vroegen Laura hoe zij het leren, groeien én werken bij Labor Redimo ervaart: “Je krijgt veel vrijheid om te doen wat jij leuk vindt met totaal verschillende klanten en adviestrajecten.”

Elke week hebben we met elkaar overleg over de inhoudelijke afstemming en commerciële kansen/opdrachten. Daarnaast ontmoeten we elkaar tijdens regelmatige expertmeetings waar we kennis delen en ervaringen uitwisselen. 4 keer per jaar delen we kennis en ervaringen met (toekomstige) opdrachtgevers op ons Labor Forum in Loosdrecht.

En als kers op de taart maken we ieder jaar een trip naar een niet alledaagse bestemming waar we samen nieuwe plannen maken. Benieuwd wat na Krakau, Boedapest, Tallinn, Lissabon, Sofia, Bilbao, Boekarest, Zagreb, Riga, Athene, Ljubljana, Sevilla en Marrakech onze volgende bestemming is? Wanneer je reageert, delen we graag de voorpret met je.

Wat je op zak hebt

Jouw werkwijze? Als conceptuele denker ben je bovengemiddeld creatief, analytisch en vindingrijk. Die talenten combineer je met jouw pragmatische instelling. Overtuigen op de inhoud? Daarin blink je uit. En weet je iets niet? Dan heb je het lef om dat te zeggen en de nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe het wél in elkaar steekt.

Verder breng je mee:

 • een bachelor of een master-studie in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde of een opleiding waarvan jij denkt dat deze interessant kan zijn.
 • bij voorkeur enige werkervaring. Heb je al werkervaring opgedaan in de wereld van arbeid, dan is dat mooi meegenomen.
 • handigheid met Excel en PowerPoint, ervaring met BI tools zoals Tableau is mooi meegenomen. Dat komt van pas bij het maken van analyses.
 • vloeiende beheersing van de Nederlandse taal (spreek- als schrijfvaardigheid).

Dit bieden wij

 • tot € 3.300,- bruto per maand, om mee te starten.
 • de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek
 • remote werken
 • 30 vakantiedagen
 • auto, laptop en telefoon van de zaak welke je ook in je vrije tijd mag gebruiken.
 • en alles wat jij nog meer nodig hebt om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.
 • tickets voor onze jaarlijkse buitenland trip.

Meer informatie of reageren?

Direct reageren? Graag, we plannen gelijk een afspraak met je in!

Bel of mail naar Petra de Jong: 06 213 733 47 of petra.dejong@laborredimo.com.

We zijn benieuwd naar wie je bent en wat jouw ambities zijn en we beginnen onze kennismaking dan ook graag met een vrijblijvende (en heerlijke) kop koffie of thee.

Daarna heb je de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen en kennis te maken met de collega’s zodat je meer beeld krijgt bij hoe jouw nieuwe loopbaan of samenwerking bij Labor Redimo eruit kan zien.

Heb je al wat meer ervaring? Ook dan kun je een verdiepingsslag maken in onze specialisatie: de organisatie van arbeid en drinken we graag een kop koffie of thee met je!

Bel gerust voor meer informatie met Laura Brouwer
Bel gerust voor meer informatie met Laura Brouwer+31(0)6-21 36 44 15

Heb je eerst nog vragen?

Die kun je stellen aan Laura, bel 06 – 21 36 44 15.

Heb je al wat meer ervaring? Ook dan kun je een verdiepingsslag maken in onze specialisatie: de organisatie van arbeid en drinken we graag een kop koffie of thee met je!