Leer als Adviseur bij Labor Redimo het vak van dé experts, bij de marktleider in de organisatie van arbeid. Een persoonlijke groeispurt? Gegarandeerd.

Met hoeveel procent stijgen de loonkosten per doelgroep in Nederland? Wat is hiervan de impact op de inhuurtarieven? Hoe optimaliseren we ons leverancier- en inhuurmodel? Is er een relatie tussen een langere time-to-fill van vacatures op de loonkosten en inhuurtarieven? Met de antwoorden op dit soort complexe vraagstukken help jij organisaties écht verder. En niet alleen dat: als consultant bij Labor Redimo leer jij het vak van dé experts, bij de marktleider in de organisatie van arbeid. Een persoonlijke groeispurt? Gegarandeerd.

Wat jij doet als Adviseur

Terwijl je samenwerkt met ervaren experts leer je veel en groei je verder. Op persoonlijk vlak én op professioneel niveau. Terwijl jij (door)groeit, voeg je waarde toe als je:

· een pionier bent in de ontwikkeling van onze expertise in Workforce Analytics
· nieuwe BI-dashboards ontwikkelt, boordevol met metrics en workforce data
· TarievenTools maakt en benchmarks uitvoert voor opdrachtgevers én zorgt voor de doorontwikkeling.
· onze opdrachtgevers adviseert over de inhuurtarieven. Zeker rond de jaarwisseling staat dit hoog op jouw agenda.
· samenwerkt met onze senior adviseurs bij het uitvoeren van verschillende adviestrajecten op het vlak van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Je kunt hierbij terugvallen op de kennis en ervaring van een van onze partners Bertrand, Corné of Roeland.

Tijdens jouw reis bepaal je zelf het tempo van je ontwikkeling. Jouw toekomstig specialisme? Het bedrijfskundig ontwerpen en implementeren van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management oplossingen.

Al nieuwsgierig naar onze TarievenTools? www.TarievenTool.nl

Hoe je dit doet

• continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen die impact hebben op Workforce Analytics, TarievenTools, benchmarks of naar andere nieuwe toepassingen.
• je maakt vlijmscherpe analyses van alle interessante data die wij hebben.
• zelf jouw werkzaamheden inplannen. Samen stemmen we af wanneer iets klaar moet zijn en je kunt natuurlijk altijd vragen stellen.
• zelf bepalen waar je werkt, op ons mooie kantoor in Loosdrecht, vanuit huis of op locatie bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland.

Over Labor Redimo

We lossen alle vraagstukken op als het gaat om het organiseren van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Dit doen we niet bij één organisatie. We werken samen met uiteenlopende organisaties. Soms groot, soms klein, altijd interessant. Denk aan ABN AMRO, Koninklijke Schiphol Group, Rijkswaterstaat, AHOLD Delhaize of de Gemeente Breda.

Wij benchmarken jaarlijks voor meer dan € 5 miljard aan inhuurcontracten voor grote en middelgrote organisaties! Er is in ieder geval genoeg data voor interessante en impactvolle analyses en dashboards.

Ons team bestaat uit 26 gedreven collega’s. We vroegen Laura hoe zij het leren, groeien én werken bij Labor Redimo ervaart: “Je krijgt veel vrijheid om te doen wat jij leuk vindt met totaal verschillende klanten en adviestrajecten.”

Elke week hebben we met elkaar overleg over de inhoudelijke afstemming en commerciële kansen/opdrachten. Daarnaast ontmoeten we elkaar tijdens regelmatige expertmeetings waar we kennis delen en ervaringen uitwisselen. 4 keer per jaar delen we kennis en ervaringen met (toekomstige) opdrachtgevers op ons Labor Forum in Loosdrecht.

En als kers op de taart maken we ieder jaar een trip naar een niet alledaagse bestemming waar we samen nieuwe plannen maken. Benieuwd wat na Krakau, Boedapest, Tallinn, Lissabon, Sofia, Bilbao, Boekarest, Zagreb, Riga, Athene, Ljubljana, Sevilla, Marrakech en Praag onze volgende bestemming is? Wanneer je reageert, delen we graag de voorpret met je.

Wat je op zak hebt

Jouw werkwijze? Als conceptuele denker ben je bovengemiddeld analytisch, creatief en vindingrijk. Die talenten combineer je met jouw pragmatische instelling. Overtuigen op de inhoud? Daarin blink je uit. Weet je iets niet? Dan heb je het lef om dat te zeggen en de nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe het wél in elkaar steekt.

Verder breng je mee:

· een master-studie in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde, IT, Econometrie of een opleiding waarvan jij denkt dat deze interessant kan zijn.

· enige jaren werkervaring. Heb je al werkervaring opgedaan in de wereld van arbeid, dan is dat mooi meegenomen.

· handigheid met Excel en PowerPoint, liefst ervaring met BI tools zoals Tableau. Dat komt van pas bij het maken van analyses.

Dit bieden wij

· € 3500,- tot € 5800,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek

· de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek

· remote werken

· 30 vakantiedagen

· auto, laptop en telefoon van de zaak welke je ook in je vrije tijd mag gebruiken. En alles wat jij nog meer nodig hebt om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.

· tickets voor onze jaarlijkse buitenland trip.

Direct reageren?

Graag. Bel, app of mail naar Roeland van Laer: +316 46701051 of roeland.vanlaer@laborredimo.com

We zijn benieuwd naar wie je bent en wat jouw ambities zijn en we beginnen onze kennismaking dan ook graag met een vrijblijvende (en heerlijke) kop koffie of thee.

Daarna heb je de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen en kennis te maken met de collega’s zodat je meer beeld krijgt bij hoe jouw nieuwe loopbaan of samenwerking bij Labor Redimo kan zijn.

Bel gerust voor meer informatie met Roeland van Laer
Bel gerust voor meer informatie met Roeland van Laer+31(0)6 467 010 51

Heb je eerst nog vragen?

Die kun je stellen aan onze partner Roeland, bel 06 46 70 10 51