Implementatie op maat

Ook bij het implementeren van ons advies is maatwerk essentieel. Ieder bedrijf is uniek en de werving van personeel raakt veel onderdelen van een organisatie. De belangen van HR, inkoop, directie en de werknemers werkvloer mogen niet botsen.

Hoe onze adviseur(s) de meeste waarde leveren tijdens het implementatietraject bepaalt de opdrachtgever: als projectleider, (meewerkend) adviseur of  op interim basis. Uiteraard is deze keuze afhankelijk van de bestaande capaciteit, kennis en vaardigheden van de betrokken professionals.

Op interimbasis vervangen wij ook op hr-, inkoop- of recruitment-managers. Wij vullen echter geen operationele recruitment/inhuurdesk functies in, aangezien dit strijdig is met ons principe van onafhankelijkheid.

Vragen? Neem contact op met Bertrand Prinsen voor een afspraak.

[show-testimonials taxonomy='aanpak' orderby='menu_order' order='ASC' layout='grid' options='theme:speech,info-position:info-below,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:round,image-effect:none,image-link:on']