Implementeren

Implementatie 2018-02-21T12:23:00+00:00

Implementatie op maat

Ook bij het implementeren van ons advies is maatwerk essentieel. Ieder bedrijf is uniek en de werving van personeel raakt veel onderdelen van een organisatie. De belangen van HR, inkoop, directie en de werknemers werkvloer mogen niet botsen.

Hoe onze adviseur(s) de meeste waarde leveren tijdens het implementatietraject bepaalt de opdrachtgever: als projectleider, (meewerkend) adviseur of  op interim basis. Uiteraard is deze keuze afhankelijk van de bestaande capaciteit, kennis en vaardigheden van de betrokken professionals.

Op interimbasis vervangen wij ook op hr-, inkoop- of recruitment-managers. Wij vullen echter geen operationele recruitment/inhuurdesk functies in, aangezien dit strijdig is met ons principe van onafhankelijkheid.

Vragen? Neem contact op met Bertrand Prinsen voor een afspraak.

Praktische en goede oplossingen

"Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

Menzis
Menzis
Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement
Onafhankelijk bureau

"Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau."

Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen