Implementeren

Implementatie 2018-02-21T12:23:00+00:00

Implementatie op maat

Ook bij het implementeren van ons advies is maatwerk essentieel. Ieder bedrijf is uniek en de werving van personeel raakt veel onderdelen van een organisatie. De belangen van HR, inkoop, directie en de werknemers werkvloer mogen niet botsen.

Hoe onze adviseur(s) de meeste waarde leveren tijdens het implementatietraject bepaalt de opdrachtgever: als projectleider, (meewerkend) adviseur of  op interim basis. Uiteraard is deze keuze afhankelijk van de bestaande capaciteit, kennis en vaardigheden van de betrokken professionals.

Op interimbasis vervangen wij ook op hr-, inkoop- of recruitment-managers. Wij vullen echter geen operationele recruitment/inhuurdesk functies in, aangezien dit strijdig is met ons principe van onafhankelijkheid.

Vragen? Neem contact op met Bertrand Prinsen voor een afspraak.

TarievenTool

Sinds 2012 gebruiken wij bij Procurement en Recruitment van Tata Steel de Tarieventool Prijsafspraken, Richtlijntarieven en Reductie Mutaties voor uitzenden, detachering en vrije markt. De tool heeft ervoor gezorgd dat tarieven transparant zijn en dat er minder discussie is met leveranciers over tarieven. Het is een zeer handig middel om tarieven te bepalen en heeft bij ons geleid tot een mooie besparing. We zullen de tool ook weer gaan inzetten bij onze nieuwe tender.

inhuurtarief TATA
TATA STEEL
Yvette Spijkerman Sourcing Manager Labor Procurement

Ik heb ervaren dat Labor Redimo een erg klantgerichte houding heeft. Ze denken mee en komen met verschillende oplossingen. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over de producten die worden opgeleverd. Labor Redimo is hier uiterst kritisch op. Er wordt geen half werk geleverd en ik was dan ook zeer geholpen met de producten die zij ons hebben geleverd.

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat
Jeroen Bargeman, Projectleider Marktplaats Project en Technisch personeel
Praktische en goede oplossingen

"Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

Menzis
Menzis
Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement
Onafhankelijk bureau

"Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau."

Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen