Geen verborgen belangen

Adviseurs kunnen financieel direct of indirect verbonden zijn met een bureau dat diensten levert waarover zij adviseren. Dat betekent dat er ook andere belangen kunnen spelen dan alleen ‘de beste keus voor jou’. In de wereld van de werving en inkoop van personeel zijn de belangen groot. Labor Redimo is volstrekt onafhankelijk. Het geeft zekerheid dat voorgestelde oplossingen volledig in het belang zijn van jouw organisatie. Onze opdrachtgevers ervaren dagelijks dat dit werkt.

Onze onafhankelijkheid is tweeledig. Ten eerste accepteren wij van bureaus en systeemleveranciers over wiens diensten wij adviseren geen opdrachten, sponsoring, partnerships  of gunsten. Ten tweede leveren wij geen diensten waarover wij adviseren. Wanneer een adviseur voor zijn of haar inkomsten (deels) afhankelijk is van een bureaus wordt het lastig om de onafhankelijkheid overeind te houden. Onafhankelijkheid is voor ons een principiële keuze. Labor Redimo onderscheidt zich hiermee in de markt.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij naar het volgende nieuwsbericht: “Wat betekent volstrekt onafhankelijk advies voor Labor Redimo?”

[show-testimonials taxonomy='onafhankelijkheid' orderby='menu_order' order='ASC' layout='grid' options='theme:quotes,info-position:info-below,text-alignment:left,columns:1,review_title:on,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']