Onafhankelijk

ONAFHANKELIJK 2017-05-29T07:57:14+00:00

Geen verborgen belangen

Adviseurs kunnen financieel direct of indirect verbonden zijn met een bureau dat diensten levert waarover zij adviseren. Dat betekent dat er ook andere belangen kunnen spelen dan alleen ‘de beste keus voor jou’. In de wereld van de werving en inkoop van personeel zijn de belangen groot. Labor Redimo is volstrekt onafhankelijk. Het geeft zekerheid dat voorgestelde oplossingen volledig in het belang zijn van jouw organisatie. Onze opdrachtgevers ervaren dagelijks dat dit werkt.

Onze onafhankelijkheid is tweeledig. Ten eerste accepteren wij van bureaus en systeemleveranciers over wiens diensten wij adviseren geen opdrachten, sponsoring, partnerships  of gunsten. Ten tweede leveren wij geen diensten waarover wij adviseren. Wanneer een adviseur voor zijn of haar inkomsten (deels) afhankelijk is van een bureaus wordt het lastig om de onafhankelijkheid overeind te houden. Onafhankelijkheid is voor ons een principiële keuze. Labor Redimo onderscheidt zich hiermee in de markt.

Ik heb ervaren dat Labor Redimo een erg klantgerichte houding heeft. Ze denken mee en komen met verschillende oplossingen. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over de producten die worden opgeleverd. Labor Redimo is hier uiterst kritisch op. Er wordt geen half werk geleverd en ik was dan ook zeer geholpen met de producten die zij ons hebben geleverd.

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat
Jeroen Bargeman, Projectleider Marktplaats Project en Technisch personeel
Onafhankelijk bureau

"Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau."

Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen