De Wet Arbeidsmarkt in Balans is aangenomen

En gaat al op 1 januari 2020 in. Deze wet gaat grote financiële- en organisatorische gevolgen hebben voor het tijdelijke personeelsbestand van je organisatie. Dus niet alleen voor ingeleend personeel, ook voor je eigen personeel met een tijdelijke arbeidsovereenkomst stijgen de kosten. Het is daarom belangrijk om je personeelsbestand in kaart te brengen en te kijken naar hoe je je arbeid wilt gaan organiseren.

Lees deze column over de impact van de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Workshop Wet Arbeidsmarkt in Balans

Speciaal voor opdrachtgevers geven wij de workshop “Wet Arbeidsmarkt in Balans”.
In deze workshop krijg je:

√ Toelichting op de Wet Arbeidsmarkt in Balans
√ Impact Wet Arbeidsmarkt in Balans
√ Generieke financiële impact berekening voor jouw organisatie
√ Hoe nu verder? Handvatten voor een mogelijke aanpak

De workshop wordt verzorgd door Bertrand Prinsen, mede-oprichter en Managing Partner bij Labor Redimo.

Datum, plaats en kosten

  • Locatie: Oud-Loosdrechtsedijk 50B, Loosdrecht
  • Datum 16 april (vol)
  • Datum: 14 mei 2019 (vol)
  • Datum: 4 juni (vol)
  • Datum: 10 september (nog plaatsen vrij)
  • Tijdstip: 13.30 tot 16.30 uur.
  • Investering 200,- Euro.

Aanmelden/ inschrijven kan via de button hieronder. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen. De kosten van de workshop zijn €200,–, exclusief BTW. (Dit is inclusief koffie/ thee en een borrel na afloop.) Ons kantoor zit aan de Oud-Loosdrechtsedijk 50B. Er is voldoende parkeergelegenheid. Vragen? Neem contact op met Siep Scherpel van Labor Redimo.

 

 

[show-testimonials taxonomy=’WAB’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ layout=’grid’ options=’theme:speech,info-position:info-below,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,charlimitextra: (…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:round,image-effect:none,image-link:on’]