Gezocht: nieuwsgierige professional met passie én gevoel voor de organisatie van arbeid

En nu? Tijdens je studie heb je je met meer beziggehouden dan studeren alleen. Je wilde graag met mensen omgaan, complexe problemen oplossen en conceptueel denken. Dus heb je net als veel van je (toenmalige) medestudenten gekozen voor een baan waar je de ladder van een corporate kan beklimmen. Juist om de vaardigheden die je zo leuk vindt in te zetten!

Maar nu werk je daar een jaar of misschien twee en zo langzamerhand bekruipt je het gevoel: Is dit het nu? Kom ik wel toe aan wat ik echt leuk vind?

Misschien is het tijd om na te denken over ander werk. Werk bij een organisatie adviesbureau dat je de mogelijkheid biedt om juist wel je vaardigheden in te zetten. En niet bij 1 organisatie, maar bij een breed scala aan soms grote, soms kleinere, maar altijd interessante organisaties. Waar je werk impact heeft en je direct bijdraagt aan het resultaat van deze organisaties en aan ons eigen resultaat.

En je kan doorgroeien in een vakgebied waar je al je kennis en kunde voor moet inzetten. En ook nog veel bijleert! Je krijgt de kans om samen te werken met zeer ervaren experts in ons vakgebied. Waardoor je naast inhoud ook een persoonlijke groeispurt kan maken.

Spreekt dit je aan? We nodigen je graag uit om verder te lezen of de rol van junior adviseur bij Labor Redimo iets voor je is!

Wat je doet:

 1. Je denkt conceptueel, lost graag complexe problemen op;
 2. Je ondersteunt (senior) adviseurs bij de uitvoering van verschillende adviestrajecten;
 3. Je zet HR Analytics op en maakt nieuwe TarievenTools voor opdrachtgevers. Je houdt ze up-to-date en ontwikkelt bestaande TarievenTools verder door;
 4. Je bent iemand die graag verder denkt, ook internationaal. Hier komt veel uitzoekwerk bij kijken op het vlak van internationale wetgeving. Dat vind je leuk om te doen;
 5. Je bent continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die impact hebben op de TarievenTools of naar nieuwe toepassingen;
 6. Je plant zelf je werkzaamheden in. Samen stemmen we af wanneer iets klaar moet zijn en je kunt natuurlijk altijd vragen stellen.

Wij bieden je:

 • Een zelfstandige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Wij geven je de ruimte om nieuwe zaken op te pakken en door te groeien naar expert in ons vakgebied in de rol van Adviseur. Hoe snel dat gaat, heb je zelf in de hand.
 • Een goed salaris, arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, een auto en alles wat je nodig hebt om plaats en tijd onafhankelijk te werken;
 • En natuurlijk ga je mee op onze jaarlijkse buitenlandse trip!

Wij vragen:

 • Je hebt een opleiding op wo-niveau (bijv. bedrijfskunde) en bij voorkeur een paar jaar werkervaring bij een grote organisatie. Ervaring met de wereld van flexibele arbeid is mooi meegenomen, maar we vinden het belangrijker dat je conceptueel kunt denken;
 • Je bent analytisch, stressbestendig, ondernemend, pragmatisch en een zelfstarter;
 • Je hebt humor, een goed inlevingsvermogen en sociale vaardigheden;
 • Je kunt overtuigen op inhoud en durft te zeggen als je iets wel of niet weet;
 • Het werk van een adviseur, zeker in jouw geval, bestaat ook uit het maken van analyses. Excel, Word en PowerPoint hebben voor jou geen geheimen en zijn een must.
 • We werken voor veel interessante opdrachtgevers in Nederland. Reizen hoort er dus bij.

Wie we zijn:

Labor Redimo doet niets liever dan organisaties helpen bij het verbeteren van de inhuur en werving van vast en flexibel personeel. We zijn een onafhankelijk adviesbureau en werken voor de publieke- en private sector.

Het aantrekken van het juiste personeel heeft grote impact op de prestaties van een organisatie, afdeling of project. Organisaties die de werving van personeel slim, transparant en goed organiseren, presteren beter. Sinds 2005 bedenken en implementeren we met 16 collega’s innovatieve werving- en inhuurstrategieën bij onze opdrachtgevers.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken betrekken we praktisch alle disciplines, zoals de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance en Legal. Het belang van de organisatie staat altijd voorop. We benaderen vraagstukken bedrijfskundig én hebben oog voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk uit te voeren. En, heel belangrijk, we hebben veel plezier in ons werk!

Jouw contactpersoon
Jouw contactpersoonKoen Ruiter +31(0)6-42 11 04 01
SOLLICITEER DIRECT

Wil je meer informatie of solliciteren?

Leuk! Neem contact op met Koen Ruiter, Junior Adviseur bij Labor Redimo (06-36374740) of Bertrand Prinsen, Partner bij Labor Redimo (06-53855721) of stuur je motivatie en cv naar bertrand.prinsen@laborredimo.com

Kijk ook eens op onze website.