En nu?

Tijdens je studie heb je je met meer beziggehouden dan studeren alleen. Je wilde graag met mensen omgaan, complexe problemen oplossen en conceptueel denken anders dan je studie alleen. Dus heb je net als veel van je (toenmalige) medestudenten gekozen voor een baan waar je de ladder van een corporate kan beklimmen. Juist om de vaardigheden die je zo leuk vindt in te zetten!

Maar nu werk je daar een jaar of misschien twee en zo langzamerhand bekruipt je het gevoel: Is dit het nu? Kom ik wel toe aan wat ik echt leuk vind? En hoe lang gaat dat nog duren?

Misschien dat nu de tijd is om na te denken over ander werk. Werk bij een organisatie adviesbureau dat je de mogelijkheid biedt om juist wel je vaardigheden in te zetten. En niet bij maar 1 organisatie, maar bij een breed scala aan soms grote, soms kleinere, maar altijd interessante organisaties. En waar je werk impact heeft en je direct bijdraagt aan het resultaat van deze organisaties en aan ons eigen resultaat.

Waar je kan doorgroeien in een vakgebied waar je al je kennis en kunde voor moet inzetten. En sterker nog, ook nog veel moet bijleren om het überhaupt te kunnen! Je krijgt de kans om samen te werken met zeer ervaren experts in ons vakgebied. Waardoor je niet alleen inhoudelijk maar ook persoonlijk een groeispurt kan maken.

Als je dit aanspreekt, dan nodigen wij je uit om verder te lezen om te zien of de rol van junior adviseur bij Labor Redimo wat voor je is!

Wat kan je gaan doen?

Ons werkgebied is vraagstukken voor de organisatie van arbeid. Wij onderzoeken en analyseren de wijze waarop arbeid in organisaties is georganiseerd. Op basis van deze inzichten, adviseren wij de voor de opdrachtgever beste oplossing.

Je ondersteunt de (senior) adviseurs in hun uitvoering van de verschillende adviestrajecten. Daarnaast krijg je een directe primaire verantwoordelijkheid, het opzetten van HR Analytics en de door Labor Redimo ontwikkelde TarievenTools.

Jouw verantwoordelijkheid wordt het inrichten van nieuwe TarievenTools op basis van input van de opdrachtgever, het up-to-date houden en conceptueel door ontwikkelen van bestaande TarievenTools, Verder denken dan wat er al ligt, is dus van belang.

Nieuw hierbij is bijvoorbeeld dat we de methodiek ook gaan inrichten om het maken van tariefafspraken voor andere landen te ondersteunen, hier komt voor jou veel uitzoekwerk op het vlak van internationale wetgeving bij kijken.

Dit betekent dat je in je werk zowel projectmatig in samenwerking met je collega’s bezig zal zijn. Maar ook ben je continu zelfstandig op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die impact hebben op de Tools of naar mogelijke nieuwe toepassingen van de Tools. Afstemming en vragen stellen is vanzelfsprekend, maar je plant zelf je werkzaamheden in. We stemmen samen af wanneer iets klaar moet zijn, dan is het jouw verantwoordelijkheid om dan ook op te leveren.

Wat breng je mee?

Je hebt een relevante opleiding op wo niveau (bijv. bedrijfskunde) gevolgd. En hoewel je studie een goede basis is, is het in de praktijk toch altijd anders. Daarom heb je bij voorkeur een paar jaar werkervaring opgedaan. Je bent analytisch, stressbestendig, ondernemend, pragmatisch en een zelfstarter. Je bent een echte regelaar, je beschikt over humor, een goed inlevingsvermogen, en de juiste sociale vaardigheden. Je weet op natuurlijke wijze het draagvlak te creëren zowel bij de opdrachtgevers als bij je collega’s. Je kan overtuigen op inhoud. Je durft te zeggen wanneer je iets wel of niet weet.

Als je enige ervaring met de wereld van flexibele arbeid hebt, is dat mooi meegenomen. Maar veel belangrijker vinden wij dat je in staat bent conceptueel te denken en dat je opvattingen over integriteit passen bij die van ons!

We werken voor veel interessante opdrachtgevers in geheel Nederland. Reizen hoort er dus bij. Het werk van een adviseur, zeker in jouw geval, bestaat ook uit het maken van analyses. Beheersen van Excel, Word en PowerPoint is dan ook een must.

Wat bieden wij je?

Een zelfstandige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Wij stellen je in de gelegenheid nieuwe zaken op te pakken en je op termijn te ontwikkelen tot expert in ons vakgebied. Er is dan ook de mogelijkheid om door te groeien naar een rol van Adviseur. Als jij hebt laten zien dat je daar klaar voor bent, maken we zeker gebruik van die mogelijkheid. Hoe snel dat gaat, ligt voornamelijk aan jezelf!

Daarnaast bieden we opleidingsmogelijkheden, een prima salaris, een auto en alle faciliteiten om mobiel en thuis te werken. En natuurlijk ga je mee op onze jaarlijkse buitenlandse trip!

Over Labor Redimo

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties uit de publieke en private sector helpt om de werving van personeel voor zowel vast, dus op de eigen loonlijst van de organisatie als ook flex, te optimaliseren.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken zijn praktisch alle disciplines zoals o.a. de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance, Legal, etc., betrokken. Het belang van de organisatie staat hierin bij ons altijd voorop. Vraagstukken benaderen wij dan ook bedrijfskundig met een duidelijk oog op/voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk implementeerbaar.

We adviseren met passie voor ons werk en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat zij ons hierin zien als collega’s, dat we met hen samenwerken. Dat we onze kennis met hen delen om hierdoor samen verder te komen. En, heel belangrijk voor ons, we hebben heel veel plezier in ons werk!

In de wereld van de werving en inkoop van personeel zijn de belangen groot. Labor Redimo is volstrekt onafhankelijk. Dit geeft zekerheid dat voorgestelde oplossingen volledig in het belang zijn van onze opdrachtgevers. Onafhankelijkheid is voor ons dan ook een principiële keuze.

Wil je meer informatie of solliciteren?