Aanbestedingen in het domein van externe inhuur en recruitmentdiensten. Als onafhankelijk adviseur richt jij je op de meest uitdagende projecten waarin jij opdrachtgevers adviseert. Een groeispurt in kennis en ontwikkeling? Gegarandeerd.

Hoe optimaliseren we ons leveranciersmodel? Is dit model in lijn met de gekozen strategie? Welke besluiten moet een organisatie nemen t.a.v. de inkoop van HR diensten en technologie? Met de antwoorden op dit soort complexe vraagstukken help jij organisaties écht verder. En niet alleen dat: als adviseur bij Labor Redimo leer jij (inhoudelijk) het vak van dé experts, bij de marktleider in de organisatie van arbeid. Een persoonlijke groeispurt? Gegarandeerd.

Wat jij doet als Inkoopadviseur Aanbestedingen

Terwijl je samenwerkt met ervaren experts, leer je veel en groei je verder. Op persoonlijk vlak én op professioneel niveau. Jouw specialisme? Onafhankelijk inkoopadvies en de uitvoering van inkooptrajecten ten aanzien van diensten in het specifieke domein van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management.

Terwijl jij (door)groeit in je specialisme ben je een collega die waarde toevoegt als je:

 • met jouw scherpe analyses de behoefte en inrichtingsadviezen van opdrachtgevers kunt vertalen naar inkoopplannen en -strategieën
 • de juiste geschiktheidseisen en gunningscriteria opstelt voor de opdrachtgever. Dit doe je op basis van jouw opgedane ervaring en kennis op het gebied van aanbestedingswetgeving.
 • je aanbestedingsdocumenten zorgvuldig opstelt voor de opdrachtgever
 • het proces van aanbestedingen tot in de puntjes begeleidt en adviseert bij onze opdrachtgevers.

Je werkt samen met onze senior adviseurs aan het uitvoeren van verschillende advies- en inkooptrajecten op het vlak van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Je kunt hierbij terugvallen op de materiedeskundigheid en ervaring van één van onze partners Bertrand, Corné of Roeland.

Hoe je dit doet

 • continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen die impact hebben.
 • zelf jouw werkzaamheden inplannen. Samen stemmen we af wanneer iets klaar moet zijn en je kunt natuurlijk altijd vragen stellen.
 • zelf bepalen waar je werkt, op ons mooie kantoor in Loosdrecht, vanuit huis of op locatie bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland.

Over Labor Redimo

We lossen alle vraagstukken op als het gaat om het organiseren van Externe inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Dit doen we niet bij één organisatie. We werken samen met uiteenlopende organisaties. Soms groot, soms klein, altijd interessant. Denk aan ABN AMRO, Koninklijke Schiphol Group, Rijkswaterstaat, AHOLD Delhaize of de Gemeente Breda.

Ons team bestaat uit 23 gedreven collega’s. We vroegen Laura hoe zij het leren, groeien én werken bij Labor Redimo ervaart: “Je krijgt veel vrijheid om te doen wat jij leuk vindt met totaal verschillende klanten en adviestrajecten.”

Elke week hebben we met elkaar overleg over de inhoudelijke afstemming en commerciële kansen/opdrachten. Daarnaast ontmoeten we elkaar tijdens regelmatige expertmeetings waar we kennis delen en ervaringen uitwisselen. 4 keer per jaar delen we kennis en ervaringen met (toekomstige) opdrachtgevers op ons Labor Forum in Loosdrecht.

En als kers op de taart maken we ieder jaar een trip naar een niet alledaagse bestemming waar we samen nieuwe plannen maken. Benieuwd wat na Krakau, Boedapest, Tallinn, Lissabon, Sofia, Bilbao, Boekarest, Zagreb, Riga, Athene, Ljubljana, Sevilla en Marrakech onze volgende bestemming is? Wanneer je reageert, delen we graag de voorpret met je.

Wat je op zak hebt

Jouw werkwijze? Als conceptuele denker ben je bovengemiddeld analytisch en vindingrijk. Die talenten combineer je met jouw pragmatische instelling. Overtuigen op de inhoud? Daarin blink je uit. Weet je iets niet? Dan heb je het lef om dat te zeggen en de nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe het wél in elkaar steekt. Je kent het verschil tussen gelijk hebben en krijgen. Je denkt onafhankelijk en handelt integer.

Verder breng je mee:

 • HBO werk en/of denkniveau
 • tenminste 3 jaar werkervaring op het gebied van inkoop (tactisch/strategisch niveau)
 • ervaring in Europees aanbesteden heeft de voorkeur
 • heb je al werkervaring opgedaan in de wereld van inkoop of HR, dan is dat mooi meegenomen.
 • vaardig met MS office programma’s
 • vloeiende beheersing van de Nederlandse taal (spreek- als schrijfvaardigheid).

Dit bieden wij

 • € 3500,- tot € 5800,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek
 • de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek
 • remote werken
 • 30 vakantiedagen
 • auto, laptop en telefoon van de zaak die je ook in je vrije tijd mag gebruiken. En alles wat jij nog meer nodig hebt om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.
 • tickets voor onze jaarlijkse buitenland trip.

Wil je als Zzp’er werken, dan kan dat ook! Voor Zzp’ers bieden wij:

 • uiteenlopende opdrachten bij diverse organisaties.
 • samenwerken als Zzp’er met experts.
 • duidelijke afspraken over de wijze van samenwerken.
 • deelname aan onze jaarlijkse buitenland trip.

Meer informatie of reageren?

Direct reageren? Graag. Bel of mail naar Petra de Jong:  06 213 733 47 of petra.dejong@laborredimo.com.

We zijn benieuwd naar wie je bent en wat jouw ambities zijn en we beginnen onze kennismaking dan ook graag met een vrijblijvende (en heerlijke) kop koffie of thee.

Daarna heb je de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen en kennis te maken met de collega’s zodat je meer beeld krijgt bij hoe jouw nieuwe loopbaan of samenwerking bij Labor Redimo kan zijn.

Bel gerust voor meer informatie met Corné van der Linde
Bel gerust voor meer informatie met Corné van der Linde+31(0)6- 53 26 37 71

Heb je eerst nog vragen?

Die kun je stellen aan onze partner Corné, bel 06 – 53 26 37 71.