Aanpak, scans en tools

Methodiek en modellen 2017-05-26T12:42:45+00:00

Aanpak, Scans en Tools

De werving van personeel laat weinig ruimte voor experimenten. Kies daarom voor een aanpak die zijn waarde in de praktijk heeft bewezen.

In de loop der jaren is binnen Labor Redimo een methode ontwikkeld die nog steeds succesvol wordt toegepast: de InstroomVerbetermethodiek. De methodiek is voor het gestructureerd identificeren en implementeren van verbeteringen t.a.v. de werving en inleen van personeel. Deze kan worden uitgebreid met modellen voor specifieke onderwerpen, zoals het FunctieAnalyseModel, het InstroomVolwassenheidsModel en het InstroomKrachtenModel.

Scans

Wij hebben kwalitatieve en kwantitatieve scans ontwikkeld, zoals de InleenScan, de InleenTarievenScan en de InleenRisicoScan. Voor informatie over de functionaliteiten: klik op het keuzemenu hiernaast.

Tools

Onze medewerkers gebruiken functionele tools om hun adviesfunctie te ondersteunen. Enkele tools bieden wij aan voor extern gebruik. Wil je meer weten over een tool of er direct mee aan de slag? Klik dan op het keuzemenu hiernaast.

Meer informatie? Neem contact op met  Bertrand Prinsen of Siep Scherpel.

inhuurtarief TATA
TATA STEEL
Yvette Spijkerman Sourcing Manager Labor Procurement
TarievenTool

Sinds 2012 gebruiken wij bij Procurement en Recruitment van Tata Steel de Tarieventool Prijsafspraken, Richtlijntarieven en Reductie Mutaties voor uitzenden, detachering en vrije markt. De tool heeft ervoor gezorgd dat tarieven transparant zijn en dat er minder discussie is met leveranciers over tarieven. Het is een zeer handig middel om tarieven te bepalen en heeft bij ons geleid tot een mooie besparing. We zullen de tool ook weer gaan inzetten bij onze nieuwe tender.

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat
Jeroen Bargeman, Projectleider Marktplaats Project en Technisch personeel

Ik heb ervaren dat Labor Redimo een erg klantgerichte houding heeft. Ze denken mee en komen met verschillende oplossingen. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over de producten die worden opgeleverd. Labor Redimo is hier uiterst kritisch op. Er wordt geen half werk geleverd en ik was dan ook zeer geholpen met de producten die zij ons hebben geleverd.

Menzis
Menzis
Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement
Praktische en goede oplossingen

"Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen
Onafhankelijk bureau

"Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau."