Labor Redimo partner van FME

//Partnership FME
Partnership FME 2017-05-26T11:29:46+00:00

Op 26 augustus 2010 heeft Labor Redimo een overeenkomst als strategisch partner op het gebied van inleenadvies gesloten met de ondernemersvereniging FME. Personeel is een kritische succesfactor voor ondernemingen. Bedrijven in de technische branche zijn zeer afhankelijk van opdrachten en hun orderportefeuille. Om goed te kunnen inspelen op tijdelijke drukte, om grote orders te kunnen afleveren en om – voor de langere termijn – goed te kunnen reageren op (conjuncturele) ontwikkelingen is een flexibel personeelsbestand of flexibele schil een goed instrument.

Labor Redimo heeft, onder de naam Flex Advies Groep, samen met FME de “FME Flexdienst” ontwikkeld.

Drie FME-diensten

De FME Flexdienst voor haar leden bestaat uit drie onderdelen:

  1. Inleenadvies. Adviesdiensten op het gebied van inleen van personeel. Deze dienst wordt door Labor Redimo aangeboden aan de FME-lidbedrijven.
  2. Raamovereenkomsten voor Administratief, Productie en Logistiek personeel. FME heeft, met ondersteuning van Labor Redimo, een viertal raamovereenkomsten gesloten exclusief te gebruiken voor FME lidbedrijven.
  3. Raamovereenkomsten voor MBO+/HBO/WO functies, staf en technisch

Al deze overeenkomsten zijn voor FME-lidbedrijven te gebruiken na ondertekening van een aansluitovereenkomst.

FME-leden voordeel

Door gebruik te maken van deze raamovereenkomsten kunnen FME-leden niet alleen (substantiële) besparingen op directe tarieven van inleen realiseren, maar ook profiteren van inleenvoorwaarden die normaliter alleen aan zeer grote bedrijven voorbehouden zijn.

Meer weten over de FME Flexdienst? Kijk op FME.nl/flexdienst

 

Home