Diensten

/Diensten
Diensten 2017-11-29T18:11:52+00:00

Advies en implementatie

Met onze specifieke kennis en ervaring helpen wij organisaties en ondernemers-verenigingen uit de publieke en private sector bij het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte innovatieve werving- en inhuurstrategieën (vast|flex). 

Labor Redimo is volstrekt onafhankelijk. Het geeft zekerheid dat voorgestelde oplossingen volledig in het belang zijn van jouw organisatie. Klik op onderstaande elementen voor meer informatie over onze diensten.

Onze expertise

  • Gedifferentieerde recruitmentstrategieën

  • Gedifferentieerde werving/inhuurstrategie

  • AMC strategie

  • Organisatieinrichting

  • RfP trajecten ICT technologie

  • RfP trajecten bureaus

  • Tariefstrategieën & analyse

  • Implementatie

Advies

Labor Redimo richt zich met haar pragmatische aanpak en adviezen op het werven (vast en flex) en inhuren van personeel. Wij helpen organisaties om de instroom van personeel te verbeteren.

Implementatie

Labor Redimo geeft niet alleen advies, wij zorgen ook voor de implementatie van onze adviezen. Ook voorzien we in tijdelijke vervanging van (hr-) inkoopprofessionals.

Opleiding

Wilt u uw kennis van de integrale werving van personeel verrijken? Of de werving van/inleen van personeel professionaliseren? Wij hebben een opleidingsprogramma met en unieke combinatie van theorie en praktijk.

Interim

Voor onze opdrachtgevers vullen wij op interim basis inleen/recruitment functies in: Manager Inhuurdesk, Projectleider, Category Manager HR, Manager recruitment of Inkoper HR.

Aanpak en tools

Ter ondersteuning van onze adviezen en projecten maken wij gebruik van de verschillende methodieken, scans en tools. Enkele tools zijn extern beschikbaar. Heb je interesse in een tool of wil je meer informatie, bel dan even.

Klanten aan het woord

Praktische en goede oplossingen

"Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

Menzis
Menzis
Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement
Onafhankelijk bureau

"Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau."

Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen