Diensten

/Diensten
Diensten 2018-04-06T15:58:45+00:00

Advies en implementatie

Labor Redimo ontwerpt en implementeert programma’s op het gebied van externe inhuur, recruitment en onboarding van personeel. Met onze specifieke kennis en ervaring helpen wij organisaties en ondernemers-verenigingen uit de publieke en private sector bij het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte innovatieve werving- en inhuurstrategieën (vast|flex). 

Labor Redimo is volstrekt onafhankelijk. Het geeft zekerheid dat voorgestelde oplossingen volledig in het belang zijn van jouw organisatie. Klik op onderstaande elementen voor meer informatie over onze diensten.

Onze expertise

  • Recruitment

  • Externe inhuur

  • Onboarding van personeel

Advies

Labor Redimo richt zich met haar pragmatische aanpak en adviezen op het werven (vast en flex) en inhuren van personeel. Wij helpen organisaties om de instroom van personeel te verbeteren.

externe inhuur implementatie

Implementatie

Labor Redimo geeft niet alleen advies, wij zorgen ook voor de implementatie van onze adviezen. Ook voorzien we in tijdelijke vervanging van (hr-) inkoopprofessionals.

Opleiding

Wilt u uw kennis van de integrale werving van personeel verrijken? Of de werving van/inleen van personeel professionaliseren? Wij hebben een opleidingsprogramma met en unieke combinatie van theorie en praktijk.

Interim

Voor onze opdrachtgevers vullen wij op interim basis inleen/recruitment functies in: Manager Inhuurdesk, Projectleider, Category Manager HR, Manager recruitment of Inkoper HR.

Aanpak en tools

Ter ondersteuning van onze adviezen en projecten maken wij gebruik van de verschillende methodieken, scans en tools. Enkele tools zijn extern beschikbaar. Heb je interesse in een tool of wil je meer informatie, bel dan even.

Klanten aan het woord

TarievenTool

Sinds 2012 gebruiken wij bij Procurement en Recruitment van Tata Steel de Tarieventool Prijsafspraken, Richtlijntarieven en Reductie Mutaties voor uitzenden, detachering en vrije markt. De tool heeft ervoor gezorgd dat tarieven transparant zijn en dat er minder discussie is met leveranciers over tarieven. Het is een zeer handig middel om tarieven te bepalen en heeft bij ons geleid tot een mooie besparing. We zullen de tool ook weer gaan inzetten bij onze nieuwe tender.

inhuurtarief TATA
TATA STEEL
Yvette Spijkerman Sourcing Manager Labor Procurement

Ik heb ervaren dat Labor Redimo een erg klantgerichte houding heeft. Ze denken mee en komen met verschillende oplossingen. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over de producten die worden opgeleverd. Labor Redimo is hier uiterst kritisch op. Er wordt geen half werk geleverd en ik was dan ook zeer geholpen met de producten die zij ons hebben geleverd.

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat
Jeroen Bargeman, Projectleider Marktplaats Project en Technisch personeel
Praktische en goede oplossingen

"Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

Menzis
Menzis
Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement
Onafhankelijk bureau

"Labor Redimo is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van inhuur en alles wat daar bij komt kijken. Labor Redimo is naar onze ervaring een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar bureau."

Waterschap Scheldestromen
Waterschap Scheldestromen