Labor Redimo biedt in samenwerking met Prof. Dr. Mr. Leo Witvliet en PW academy op 2 en 3 november een Masterclass Workforce Strategie.

Vanwege het groeiende hybride karakter van het personeelsbestand is Total WorkForce Management belangrijker dan ooit. Met 34% van het totale personeelsbestand die nu als ‘flexibele arbeidskracht’ wordt beschouwd, is de gedachte van een divers samengesteld personeelsbestand werkelijkheid geworden. Nog te vaak is het HR-beleid alleen gericht op werknemers in vaste dienst en niet op álle werkenden in een organisatie.

Integraal kijken naar alle workforce opties biedt vele voordelen. Het is de taak van HR om de uitdagingen van de workforce of the future aan te gaan en zichzelf opnieuw uit te vinden. Het oude HR-paradigma moet worden losgelaten en plaatsmaken voor nieuw denken.

Verruim je blikveld: een nieuw model voor het organiseren van werk

Tijdens de Masterclass Workforce Strategie presenteren Roeland van Laer MBA en Maarten Hansson een nieuw model voor het organiseren van werk. Total Workforce Management, een duurzaam integraal model dat de huidige manier van het organiseren van werk door HR vervangt. Met veel meer oog voor externe medewerkers die geen vast contract hebben.

Na afloop van de Masterclass Workforce Strategie:

  • Heb je scenario’s geformuleerd die je helpen de impact van een veranderende omgeving te begrijpen én om een toekomstgerichte HR strategie te bepalen;
  • Heb je de workforce-strategie en bijbehorende HR modellen voor jouw organisatie in kaart;
  • Weet je hoe je een workforce businesscase voor de toekomst kan opstellen;
  • Heb je een gratis exemplaar van het boek ‘Het einde van HRM’;

Deze masterclass is gelimiteerd tot 20 deelnemers.

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Meer informatie

Sprekers:

  1. Roeland van Laer MBA (Labor Redimo)
  2. Maarten Hansson  (Novartis)
  3. Prof. Dr. Mr. Leo Witvliet (Nyenrode)

De masterclass wordt samen met PW Academy georganiseerd.

Data: 2 en 3 november 2021.

Klik hier voor meer informatie over het programma, de sprekers en kosten.