Vacature Junior Adviseur bij Labor Redimo

//Vacature Junior Adviseur bij Labor Redimo

Vacature Junior Adviseur bij Labor Redimo

En nu?

Tijdens je studie heb je je met meer beziggehouden dan studeren alleen. Je wilde graag met mensen omgaan, complexe problemen oplossen en conceptueel denken anders dan je studie alleen. Dus heb je net als veel van je (toenmalige) medestudenten gekozen voor een baan waar je de ladder van een corporate kan beklimmen. Juist om de vaardigheden die je zo leuk vindt in te zetten!

Maar nu werk je daar een jaar of misschien twee en zo langzamerhand bekruipt je het gevoel: Is dit het nu? Kom ik wel toe aan wat ik echt leuk vind? En hoe lang gaat dat nog duren?

Misschien dat nu de tijd is om na te denken over ander werk. 

Lees verder..

Door |2019-05-15T16:51:32+01:00mei 15th, 2019|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Corné van der Linde is oprichter en partner bij Labor Redimo. Hij helpt organisaties met het bepalen van hun wervingsstrategie (v|f) en het selecteren en implementeren van hcm-systeemoplossingen voor recruitment en inhuur (vms, ats, lm, tm).

Geef een reactie